Jarsetvål - Järvsö Tvålmakeri

Jarsetvål - Järvsö Tvålmakeri

Jarsetvål är ett litet tvålmakeri i Järvsö, Hälsingland som gör handgjorda, naturliga tvålar för dig som är noga med att använda ekologiska produkter som är bra för naturen och hälsan. Vi tillverkar tvålarna för hand enligt gammal tradition, men utifrån moderna, välbalanserade recept. 

Våra lyxiga, veganvänliga, naturliga tvålar är handgjorda i små batcher för att säkerställa bästa kvalité. Vi använder rena, naturliga kvalitetsråvaror som säkerställer att våra tvålar är skonsamma mot din hud och naturen.

Tvålarna tillverkas av ekologiska vegetabiliska oljor och fetter och är doftsatta med ekologiska eteriska oljor, färgsatta med mineralrika leror kända för sina hudvårdande egenskaper samt berikade med vegetabiliska oljor och växtextrakt för att på bästa sätt ta hand om din hud, själ och naturen.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi är noga med att bara använda ingredienser som är hållbart odlade och framställda med schyssta metoder. Vi använder ingen palmolja eller produkter som är testade på djur.

Vi jobbar för att minimera förpackningar och de förpackningar vi använder är tillverkade av miljömärkt papper, glas eller metall. Vi återanvänder det packmaterial vi får från våra leverantörer när vi får leveranser av ingredienser.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.